U15 sammandrag i Örkelljunga

Söndagen den 16/1 åkte jag med 8 tjejer från U15 till Örkelljunga för att spela sammandrag. Vi  deltog med två lag – Svedala Grön ( Hanna, Ida, Sofie och Jessica) och Svedala svart ( Amanda, Mikaela, Sanna och Ellen).

Det gröna laget tog brons och spelade så pass bra så att vi hade vittring på guldet. Nästa gång kniper vi det! Det var 11 st lag som deltog i denna gruppen.

IMG_6818

När det gäller det svarta laget så började vi bra och kom 2:a gruppen. Ellen  blev akut sjuk , fick hög feber och frossa . Tjejerna som var kvar tappade humöret och jag fick springa mellan Ellen (som satt avsides i ett kök), gröna laget och det svarta laget eftersom jag var ensam tränare på plats. Jessicas mamma var en klippa och hjälpte mig med att hålla koll på vilka banor vi skulle vara på och när. Tjejerna i det svarta laget spelade väldigt bra trots att de var tre, men deras fighting spirit dalade när de gjorde misstag på misstag. Vi kom på 4:e plats av 8 st ,men vi  tillhörde  definitivt toppskiktet och hade absolut kunnat stå som medaljörer om allt hade stämt denna dagen.

IMG_6829

IMG_6827

/Diana