U15-sammandrag i Svedala

Lördagen den 20 /11 anordnade Svedala Volley ett U15 sammandrag i Svedala sporthall med 24 st deltagande lag varav 8 st pojklag. Flickorna var uppdelade i 2 grupper, en lätt (grön) och en svår (svart).

Vi tog guld i svart grupp . I den gröna gruppen placerade vi oss på  6, 7 samt 10 plats. Alla tjejerna hade skoj och man såg att kämparglöden fanns där i alla.

Vi hade anmält 4 st lag (Svedala , Svedala Röd ,Blå, Grön,). Tre st i grön grupp (lättare) och ett lag i svart. Jag måste säga att jag inte hade någon som helst förväntning på deras placering eftersom 8 st av dem bara har tränat i 2 månader. Som en skänk ifrån ovan kom Nils ,Thea, Malin och Angelica från  klubben  till undsättning och tog över coachningen. Tjejerna och jag blev överlyckliga att få deras experthjälp. Det var riktigt roligt att se hur de med sitt engagemang inspirerade och peppade våra tjejer. Tack för all hjälp ni var fantastiska!

Guldlaget
Guldlaget
Svedala Blå
Svedala Blå
Svedala Grön 1
Svedala Grön
Svedala Röd
Svedala Röd

Anders Wallin tog på sig rollen som hallchef och gjorde det med bravur . Mikaelas pappa (Bo Paxby )gjorde en fantastisk insats då han styrde upp allt som hade med matchresultat att göra. Ensam tog han kommandot över sekretariatet och skötte det klanderfritt. Vi hade hjälp av syskon och föräldrar med diverse sysslor som att  springa med protokoll, sätta upp nät ,döma mm.

Anders - vår klippa
Anders - vår klippa
Bosse i sekretariatet
Bosse i sekretariatet

Det som gjorde mig extra glad var att Annette, Ulf , Lasse Palm och Lennie dök upp och visade sitt intresse för våra tjejer. Tjejerna blev väldigt glada över Lennies konstruktiva kritik under en av matcherna. Var det detta som gjorde att vi knep guldet???

Ett stort tack till alla som hjälpte till  att förgylla denna dag!

/Diana