U15 tackar Ulf och Annette!

Annette som alltid är hjälpsam och på hugget kom med förslaget att Ulf och hon kunde hjälpa mig och Nina med att träna tjejerna en söndag i sporthallen.

Sagt och gjort.. Söndagen den 29/8 mellan kl: 11.00-13.00 spenderade Ulf och Annette sin fritid  i Svedala sporthall för att ge flickor U15  en extra träning. Tjejerna och jag uppskattade detta otroligt.

10 st  träningssugna tjejer ( av totalt 12 st) dök upp denna söndagsmorgon för att få lära sig lite mer volleyboll.

Efter träningen fick jag kommentarer från tjejerna som bl a :

”Annette ger mig så mycket energi… hon är så peppande.” En annan kommentar var: ”Ulf  hade en riktigt rolig och lärorik träning med oss idag. En superträning idag…”

Flickor U15, jag och Nina vill tacka Ulf och Annette för att ni tog er tid och genomförde en riktigt lärorik och peppande träning. Ni är fantastiska! Tack!

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6

Bild 7

3 reaktioner till “U15 tackar Ulf och Annette!”

  1. Tack Ulf och Annette för en riktigt rolig och bra träning! 😀 Tänk om ni hade kunnat träna oss en gång i veckan till… så vi får 2 gånger i veckan… 🙂 ..

    Kram Amanda

  2. Annette och Ulf tack för en kul träning, vi lärde oss mycket :D, tänk om ni kunde träna oss en gång i veckan… så det blir 2 gånger i veckan.. 😉

    Kram Ellen 🙂

  3. Tack för träningen idag:D ,och hoppas att vi kan göra om det här fler gånger.Jag håller med Amanda och Ellen om fler träningar/Hälsningar Hanna 🙂

Kommentarer är stängda.