U17 SM i Göteborg

Svedala volleys tjejer och killar placerade sig på 4:e plats i U17 SM som avgjordes i Göteborg nu i helgen!

11 st förväntansfulla tjejer begav sig i våg till  U17 SM i Göteborg nu i helgen (15-17/4). Ett lag som endast tränat tillsammans ett tjugotal gånger under Lennie Sverins ledning gav oss en imponerande 4.e plats i detta SM. Laget innehållande ( Thea, Emma.L, Emma H, Amanda, Ellen, Sanna, Mikaela, Maja, Victoria, Linn och Matilda) kämpade hårt och höll ihop trots den stora  skillnaden i volleykompetens och åldersskillnaden dem emellan.

Med tanke på att laget inte är ett ordinarie U17 lag  utan en mix mellan olika lag i klubben så är vi otroligt nöjda med deras fantastiska prestation. Laget innehöll bland annat 6 st spelare från våra U15 tjejer som normalt sett spelar volley 2000.

Lennie är otroligt skicklig som tränare och kan lätt analysera varje spelares svaghet och styrka och få dem att prestera toppresultat. Victoria Malmros fick utmärkelse som bästa Libero i All Star Team, ett stort grattis till Victoria!

Ett stort tack till alla föräldrar / syskon som bidrog till att vi fick en riktigt bra hejaklack på läktaren. Vill även passa på att tacka Lennie för all tid  han har offrat för våra duktiga tjejer, du är guld värd Lennie!

//Diana

U17 laget

Lennie

Victoria gör en räddning

Lennie  pratar taktik

U17 killar