Vinst för B-laget, som närmar sig division 1 :)

Svedala B slog Vindrarp i dagens hemmamatch
Det började inte så bra och Vindrarp vann rättvist första set. Vi saknade lite skärpa, tålamod och Vindrarp gav inte bort mycket till oss.

Svedala B som spelar i vårtvåan har skaffat sig ett mycket bra utgångsläge inför seriens avslut. Vårtvåan är en ”vårserie/kval” där 6lag gör upp om fyra div1platser. Fyra av lagen har spelat i div1 under hösten och ska försvara sina platser mot de två lag ifrån div2, där Svedala är ett av dem. Nu har laget utvecklas så pass bra att om Svedala B vinner ett till poäng eller Vindrarp inte tar 9poäng på deras tre kvarvarande matcher är Svedala klara för div1 🙂

I andra set mot Vindrarp var Svedala hela tiden ett steg efter och det såg ut som Vindrarp skulle även ta det setet. Men på ett fantastikt sätt krigade hela laget ifatt och om i slutet av setet, Starkt bidragande orsak ska nämnas Elisatbeth Jeppsson servar som gav laget hopp och Vindrarp problem när vi som bäst behövde det.
I tredje och fjärde set kändes det som vi blev bättre och bättre medan Vindrarp tappade mer och mer av sitt spel från första set och större delara av andra set. Tycker att Svedala vinner tredje och fjärde rättvist! Slår man ihop detta så blir det en härlig vinst för laget med 3-1 (17-25, 26-24, 25-19, 25-20) ! Värt att nämna är att vi gjorde endast tre servmissar idag!!

Äldre matcher:

Svedala B förlorade borta mot Ymer!
Den 26/2 åkte B-laget till den långa bortamatchen mot Ymer (Borås) och tyvärr förlorade man med 3-1 (25-15, 23-25, 25-22, 25-16).

Svedala B vann matchen borta mot Veddige den 19/2
Vi vann denna match pågrund av att vi hade ett bra baggerspel, höll humöret uppe och hade ett bra tålamod!
Våra bästa poängplockare blev Emma Larsson och Mikaela Carlstedt med vars 13 poäng. Även Jennifer Paulssons servar är värda att nämnas då vi fick många poäng på dem. Glädjen var stor då det stod klart att vi vunnit matchen 😀 3-0 (25-22, 25-20 26-24)